Search found 20 matches

by jfvary
Fri Jun 01, 2018 5:53 pm
Forum: Emulator support on ARpiCADE
Topic: Daphne : No sound in Dragon's Lair (only "action beep")
Replies: 13
Views: 2268

Re: Daphne : No sound in Dragon's Lair (only "action beep")

I'll investigate further this week end.

By any chance, do you know if any game has a test menu with a stereo test?
by jfvary
Thu May 31, 2018 3:38 pm
Forum: Emulator support on ARpiCADE
Topic: Daphne : No sound in Dragon's Lair (only "action beep")
Replies: 13
Views: 2268

Re: Daphne : No sound in Dragon's Lair (only "action beep")

Last weekend, I've tried to use another audio wire (on the raspberryjamma) to make sure the problem was not coming from a faulty one. However there was still missing all the sound and music (except the announcer and the action beep).
by jfvary
Fri Feb 09, 2018 12:01 pm
Forum: Emulator support on ARpiCADE
Topic: Daphne : No sound in Dragon's Lair (only "action beep")
Replies: 13
Views: 2268

Re: Daphne : No sound in Dragon's Lair (only "action beep")

Thanks buddy. As soon as I get more time I'll investigate further.

Cheers!
by jfvary
Sun Feb 04, 2018 12:38 pm
Forum: Emulator support on ARpiCADE
Topic: Daphne Emulator setup
Replies: 8
Views: 1376

Re: Daphne Emulator setup

Hey did not meant to hijack your thread, I'm sorry!

I've created a new thread here with more info : https://arpicade.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=451
by jfvary
Sun Feb 04, 2018 12:36 pm
Forum: Emulator support on ARpiCADE
Topic: Daphne : No sound in Dragon's Lair (only "action beep")
Replies: 13
Views: 2268

Daphne : No sound in Dragon's Lair (only "action beep")

The problem : The games starts and plays fine. However it is missing most of the sounds : no music and no sound effects, except some : In the attract mode, the announcer is heard. In game, there is only the "action beep". My Setup: Arpicade 3.71 Copied the following files in /boot/roms/daphne/framef...
by jfvary
Sun Feb 04, 2018 3:20 am
Forum: Emulator support on ARpiCADE
Topic: Daphne Emulator setup
Replies: 8
Views: 1376

Re: Daphne Emulator setup

I've been able to make the game start by copying the lair.dat file on the pi as well as the other files. Here's the content of the lair folder: - lair.dat - lair.m2v - lair.ogg - lair.txt Now the game starts but is lacking most of the sounds. The announcer in the attract mode is speaking and when th...
by jfvary
Sun Feb 04, 2018 12:31 am
Forum: Emulator support on ARpiCADE
Topic: Daphne Emulator setup
Replies: 8
Views: 1376

Re: Daphne Emulator setup

Yes all the files are there. I was assuming there was a read/write error. Maybe my lair.m2v is corrupted. I will try to reprocess it.
by jfvary
Fri Feb 02, 2018 1:04 pm
Forum: Emulator support on ARpiCADE
Topic: Daphne Emulator setup
Replies: 8
Views: 1376

Re: Daphne Emulator setup

Here's the error I get in the Daphne log file. From what a see, the owner of all rom folders is root, so maybe it is the problem... https://lh3.googleusercontent.com/nohMqT0WFrn0dsox_JZr2U5ef_SVElb-erxa1HZ0QU9yTRQiL7y451BExE1vjfCYyxvHTEMapdo03-w422e9YllNmveJ8DrqMtiTKhbL8njGGzINIm3OGGyd4k0XuqBUTBCixm...
by jfvary
Fri Feb 02, 2018 2:02 am
Forum: Emulator support on ARpiCADE
Topic: Daphne Emulator setup
Replies: 8
Views: 1376

Re: Daphne Emulator setup

How did you end up setuping Dragon's lair? I always end up having an error "could not parse video because lair.m2v could not be opened". It seems there is a permission issue... Have you experienced something similar?