ArPiCADE 3.X - DAPHNE not showing up

Questions about arcade game emulation support on the ARpiCADE (MAME, DAPHNE, Picodrive, etc...)

Moderator: dee2eR

Post Reply
Kevin_S
Community Member
Community Member
Posts: 18
Joined: Fri Jun 05, 2020 1:19 am

ArPiCADE 3.X - DAPHNE not showing up

Post by Kevin_S » Tue Dec 22, 2020 7:54 pm

ArPiCADE 3.X, at the system selection menu, does not have DAPHNE as an option. Is there a way I can correct this?

This is a fresh install - no issues having other emulators show up as options. I'm talking about the main wheel screen where "All Games," etc. is located.

Thanks in advance.

dee2eR
Inventor
Inventor
Posts: 1279
Joined: Tue Aug 22, 2017 2:07 pm

Re: ArPiCADE 3.X - DAPHNE not showing up

Post by dee2eR » Wed Dec 23, 2020 12:38 am

That's is the expected behavior, by default all the arcade emulators are mixed together under the Arcade system banner.

You can add a dedicated Daphne (or other emulator) menu if you like using the Attract-Mode menus. Look for the add new display option.

Kevin_S
Community Member
Community Member
Posts: 18
Joined: Fri Jun 05, 2020 1:19 am

Re: ArPiCADE 3.X - DAPHNE not showing up

Post by Kevin_S » Thu Dec 24, 2020 4:30 pm

Thank you. In a prior version, it appeared by default. That's what had me confused. I've figured it out and all is well now (except for me trying to figure out how to make it display correctly on a vertical monitor, but that's a different story.)

Post Reply